Tuesday, December 29

Akhirnya aku tukar bajuku...

Mulanya aku malas sangat nak tukar baju (layout) ni.. Aku suka sangat ngan baju (layout) ni.. Yelah, baju ni baju favorite aku kot.. Design dia yang stylo, potongannya yang menawan.. fuhh! aku bagi 4 dari 5 bintang! Tapi malangnya kerana aku terpaksa menukar baju kerana baju itu telah lama kupakai dan aku perlu basuh.. Lagipun si budak jahat asyik cakap baju (layout) ni menyebabkan aku berjalan (loading) lambat...

Aku harap korang puas hati la ngan baju aku yang baru ni walaupon tak seberapa.. Bagi aku selesa la sebab aku lebih cepat berjalan (loading) menggunakan baju (layout) ni.. hehe...


Photobucket


Motif aku letak gambar diatas? Takde motif pon nyahaha! Sekadar gambar hiasan...

P/s: sesi berjalan2 untuk menaikkan trafik di blog orang! jumpa di sana ya kawan!

12 orang pengomen setia:

HEMY said...

ok gak yg ni..smooth je loading

Budak Hostel said...

@ hemy:
bgs lg dr template lama uh?

Johny Tim said...

gelap la template ni...guna la template cm saya haha...

Jom tengok Blog i pulak!

Budak Hostel said...

@ tim:
tu la pasal.. tp template ni berkenan kat hati..

sikit sakit mata la bila mo baca masa malam2 ==

z4mr said...

aduh...gelapnya...lampu mana kak....hehe

Dak Wan said...

Kurangkan widget, jgn guna widget dari widgeo(sebab ada pop-up), widget lagu yg autoplay takleh nak stop, tu cara yg lebih efektif utk lajukan loading.

░♥si lampu neon♥░ said...

ok la ni wehh da lawa..tapi agak malap wehh tak nampak

rama2ungu said...

cantik..ringkas dan lawa...hehehe...

Budak Hostel said...

@ z4mr:
blackout sbb aku xbayar elektrik... nyahaha!

@ dak wan:
ak xletak lagu kat blog, sbb kalo letak lagu nanti pembaca lari (salah satu tips berblog aku baca)

@ si lampu neon:
hahaha.. sediakan lampu suluhmu =p

@ rama2ungu
thanks ^^

ezany said...

mmg ringan jer layout ni.. hehe.. congrats..

FadzliAbuBakar said...

cantik la... sesekali tukar selera apa salahnya...

p/s: saya pun budak hostel gak dulu

Budak Hostel said...

@ ezany:
Thanks ^^ ringan tp xberapa suka la layout ni.. huhu

@ FadzliAbuBakar:
Thanks jugak =p
P/s: budak hostel ea? hehe.. leh buat kbh ni.. kumpulan budak hostel =p

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template