Wednesday, December 23

Giveaway Contest! ( Tambahan Gambar)

Edehhh.. dehh dehhh... Contest! Yeah! Hahaha! Hari ni saja jer menyahut seruan cabaran si zarith untuk menyertai contest dia... apa lagi, aku masih dalam mood bercontest ni.. hahaha... Kebas je la.. mana la tau dlm banyak2 contest dapat la aku hadiah sepuluh sen ke dua puluh sen kew =p

Aku pertaruhkan 3 gambar (sebab dia xbg limit gambar pun kat contest tu). Gambar cousin2 aku dan 2 gambar yang aku buat untuk blog lama aku dulu.. aku jumpa kat photobucket so letak je la kat sini kan? hehehe... So... enjoy!


Photobucket
(yang nih pic cousin2 aku yg nakal)





Photobucket
nih pic mat rempit.... dan mangsanya....


ni plak gambar mangsa yang kena langgar mat2 rempit tu
Photobucket


Credit to: Zarith (sebab dia buat contest)
Special thx to: Cousin2 aku yang suka pose sakan bila aku amik pic dan adik aku yg chumel.
Thx juga kpd: Monyet2 yang duduk atas motosikal abah (nyahaha!)

P/s: Pic lama smua ni.. hehehe.. xde kena mengena dgn yg idop atau meninggal dunia!
P/s Lagi: Kalo korang nak join, bolehla ke blog si zarith tu ea? syg korang ^^< P/s Zarith: kalo ada contest lg invite2 la =p

8 orang pengomen setia:

░♥si lampu neon♥░ said...

harap ko menang! uuuuuuuuuu

Budak Hostel said...

@ si lampu neon
thanks =p

★Dakjaat™ ☆ said...

haiya.. kontes apa lagi ni? :p

Budak Hostel said...

hehehe.. klik la zarith nyer blog untuk tau lbh lanjut ^^

whitedaisy said...

haha...comey je yg duk kt atas moto tu...

Budak Hostel said...

@ whitedaisy

ekeke... anak sapa ntah terlepas tu =p

HEMY said...

wah..contest ni selamba je..leh amek gambar org len bagai..ahahaha.ok la..nnt aku try

Budak Hostel said...

@ hemy
ko mmg kena ptt try... rugi woo.. hadiah dia best =p

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template