Tuesday, January 19

Hani Tarmizi - You make all women in borneo angry.. Dont blame us if anything happen !

That girl absolutely b*tch! I just know about this thing just now in facebook and sure everyone who live at Sarawak angry with it! We are human! Why must say we life at jungle? And the worst.......Arghhh! I dont want to talk more... just read the attachment below:

Photobucket
PM, where those 1 Malaysia go?!


AND

Photobucket


FOR THIS ANONYMOUS: I KNOW WHO U R! THANKS! kemak ko balit! nganok org!

P/s: sorry for the rude word... =(

24 orang pengomen setia:

fairul afif said...

bkn sume org camni la...lgi pown mrh menguasai diri...sbb 2 jdi cam2

touyakaruma said...

Muahahaha itulaa kerana nila setitik rosak susu sebelangga .

Budak Hostel said...

@ fairul:
biasa la tu...

@ touyakaruma:
susu segar pun jd basi..

DaHLia said...

hmm ntah2 dia sendiri xpandai jaga laki dia...haha

anyway, kalo tak tepok paha kiri, paha kanan xkan teransang pun..huhuh ade kaitan ke peribahasa aku ni?

RaMa2UnGU said...

ini boleh bikin marah...nang aku bkn org sawak..p mun ada org nganok mbiak srawak trasa aiiihh...jgn sbb nila stitik, rosak susu sbelanga...kali nya ya x pande jg laki..x pun lakinya ya gedik juak..geram aku ehh

Budak Hostel said...

@ Dahlia:
sudah masuk part terangsang pulak.. hahaha!

@ Rama2ungu:
sabar2.... chow bih, org luar pande kakar srwk.. ya ruk geng!

^ ZuMaWaMBa ^ said...

sa hachak rompuan ya!
rompuan swk hachak2 jak bah!
nya pa da, muka btega~ [huahuahua]
\(^_^)/

Budak Hostel said...

sabar zuma sabar.... =)

rizputra7 said...

sejak2 akhir nie..top pulak si hani nie yer...apapon dia tak patut ler nak marah..nila setitik rosak susu sebelangga....

Budak Hostel said...

@ rizputra:
memang top.. tp cara dia nak jd top salah... huhu..

L said...

sabar jek lah... dr gaya bahasa pmpuan tuh, mcm dari utara... kalo dr kedah, kami org kedah mintak maaf... apa yg pmpuan tu ckp bkn mewakili apa yg kami rasa... maybe die marah sgt2 taim tuh... sabar lah... =)

RaMa2UnGU said...

kalo iey pon marah, jgn la sbb sorg pompuan menggatal ngan laki dia trus nak salhkn suma pompaun srwak yg lain...!!
tu org kata sebom, pk seblom ckp...

Budak Hostel said...

@ L:
Yer, kami smua bersabar. saya pun tengah bersabar.. tp rasanya yang lain tu dah xleh sabar lagi dah kot... =(

@ rama2unggu:
sabar2...nanti kena la dia tu...

Vincentia Geladyn said...

hm....pndpt peribadi; sesungguhnya saya tak terasa langsung dgn statement Cik puan Hani Bani ni sbb sy tak kacau laki dia & tak juga tinggal dlm hutan...
Anyway, apa pun statement drpd org seberang laut sana (jgn lupa Hadi prnh cakap org Swk pakai cawat), takkan menarik balik SPM/diploma/degree/master/phD org2 Swk disini & takkan meruntuhkan sama sekali bangunan Wisma Sanyan di Sibu, tmpt sy mmbesar & disana byk hutan tau. oyeah2...
huh.kck blog ktk.i follow u!!

Anonymous said...

kemak

Budak Hostel said...

@ vincentia:
thanks! btol kata ktk ya.
tp rasa tercabar bila nya kata kita tok mcm ya.. eeeee!

@ anonymous:
xpuas ati ka? pdh! dah la napok nama! pengecut!

Shyang said...

we r proud s sarawakian
the more they talk, they more the expose their weakness and childishness..so no need give them a shit :)

Budak Hostel said...

@ shyang:
yeah i'm agree with u..
already have high education and nice work oso want to talk like a child.. haiz...

toymachine said...

kck blog..
hani ya patut d bak g court..bia nya tauk langit tinggi ka rendah..asa kck gilak jak nya ya..

Anonymous said...

hello..im new here

Anonymous said...

ci asa hani yaa..sebab muka nya x kacak la laki nya kena kebas org swak..org swak kan berbisa..hani x kacak dan x berakal..mcam budak2..suka hati nya mok madah org swak x btamdun espcialy for girl in swak..yahhhh..sapa nyuruh x pandei jaga bf...smua ompuan swak kacak2 ehh...laki pun sama ensem2.macam aku..aha..sapa nama laki nak ngutuk org swak tek,samad?sunat?lupa lahh..kalo u berani datang srwak lahh..jadi lelaki sjati tunjuk khbatan mu itu...dimana 1malasyia kita...

Anonymous said...

very nice blog....really2 nice..thank dude

Anonymous said...

Haha nak ya tek bukan 1Malaysia.. 1Malaysia berkemungkinan besar semenanjung jak bah...kita mungkin di kategorikan 1Sabah dan Sarawak..sebab kenapa kita di ambil org semenanjung ? sebab negeri kita kaya dengan hasil bumi seperti balak dan juga minyak, jadi terpaksa semenajung mengaku sarawak malaysia...kenapalah dahulu sarawak sign agreement...pening kepala aku fikirkan, negeri kita di hina di kutuk...aku sebagai anak jati sarawak memang anti semenanjung... aku tak boleh tgk anak2 semenajung pijak negeri ku...

Anonymous said...

Aku bangsa Dayak Sarawak menentang keras jika negeri dan orang - orang ku di hina dan di kutuk dengan kejam..

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template