Thursday, December 31

Contest baru la pulak!

Title giler gempak! Ekekeke... actually nak buat entry baru, tiba2 boleh terpandang plak shout si zarith pasal contest baru dia.. Hehehe.. apa lagi, aku kebas jer la terus! (p/s: aku ni kaki contest, pantang nampak contest cambest trs join). Kalau nak info lebih lanjut, sila klik gambar dibawah, Trimas!


Photobucket


Dan gambar taruhan aku adalah......


Photobucket


Huhuhu... tak de nama untuk gambar diatas... hehehe...

DAN AKU KENA TAG 3 ORANG BLOGGER...

soo.. orang yang kena tag aku adalah:
1. Dakjaat
2. Zoul4lie
3. FaisalReza

Nak tau asal aku pilih diaorg? sebab, diaorang ni ada dalam list FB aku.. ekeke... senang la sikit nak alertkan pasal contest ni kat diaorang.. nyehehehehehe!

P/s: Esok da new year... Huhuhu.. Selamat tinggal 2009..

11 orang pengomen setia:

Dak Wan said...

Lorr contest lagik erk? Hehehe

Budak Hostel said...

@ dak wan
ekeke.. yer contest lg =P

◄P$Y©HÖ ŠÔÇ!@L► said...

haha,
mknanye,
ak kn up 1 pics n tagged another 3 person from fb r ni?

Budak Hostel said...

@ psycososial:
No, u kena join contest ni dan tag 3 org blogger...

FaisalReza said...

Kena tagged untuk bercontest rupanya... hehe... ok FR sahut cabaran.. :-)

Budak Hostel said...

@ FaisalReza:
Yeah! =P

iEnA eLiEnA said...

Hye..
nk jadi model?
do visit my blog &add me as ur referal.hadiah menarik!

visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html

jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..hee

gudluck~

hBz said...

nice art beb.

aku pun join =)

http://www.88hbz.com/2010/01/contest-baru-la-pulak.html

faiz said...

gud luck for this contest~

Budak Hostel said...

@ iena:
hurm.. nanti la try tanya adik dulu (hehehe)

@ HBz:
ekeke.. stylo lor ur picture!

@ Faiz:
tq tq ^^

Jom Kedai Kopi said...

nice editing...

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template