Saturday, January 2

18 tahun ke atas ja! Yang bawah 18 tahun pun boleh kalo tahan iman...

Korang rindu aku tak? Tak? Confirm tipu nya, aku tau korang rindu aku.. hohoho... Lama da aku tak update blog kot... ni la entry pertama tahun 2010... hehehe..

Photobucket


Hah! ni nak cerita la sikit.. Confirm korang tertanya-tanya apasal blog aku dah tukar jadi blog yang mempunyai adult content! hehehe.. bukan apa, aku kadang-kadang perasan gak yang ayat aku sedikit kurang ajar kadang-kadang.. Dalam real life pun aku kadang-kadang keluar bahasa kesat. Aku taknak la kalau ada adik-adik kecik yang baca blog aku terpengaruh dengan bahasa aku yang mana la tahu aku lupa nak tapis pakai penapis teh...

Aku mula sedar benda ni bila aku lihat adik aku senyap2 baca blog aku! Giler nakal baca blog aku pastu dia siap ketawa pulak. Lepas tu mula pakai bahasa "aku kau" pulak. Bila abah tanya, dia cakap "apasal kakak boleh pakai 'aku kau' tapi adik xboleh". Aku apa lagi.. kena lecture abah la gamaknya.. Grr!

Apa-apa pun, trimas gak kat dia.. rajin jugak dia baca blog aku. Tadi dia kemas bilik aku hahaha! Dia cakap terima kasih sebab cerita pasal dia kat blog! LOL! budak kecik... hahaha!

Ok la, aku nak tengok tv kejap...

P/s: Tadi tengok berita 1.30 pm ada budak dari Kuching meninggal... Al-Fatihah...

P/s lagi: Weh, betul ka perempuan tu perlu bersunat macam lelaki??

6 orang pengomen setia:

HEMY said...

tp mmg bahaya juga...bakal adik ipar aku plak tgok aku kat blog..dia tiru rambut pacak beckham..aahahaha

lia bulat said...

hehehe...bhaya tol..knayg bkn2 kua kt skrin 2 x ke kalot nt..miahahaaha

Budak Hostel said...

@ hemy:
hahahaha! pulak dah...

@ lia bulat:
tu la pasal.. kan ke kecoh 1 rumah hahaha!

Dak Wan said...

Pompuan biasa sunat time baru lahir.... kelentit tu akan dipotong sikit. Tu jewr.

Budak Hostel said...

@ dakwan
mmg mcm tu ea? o.0
adess kena potong >.<

Anonymous said...

erks..kluxpotong tkaleh ker...
kompius gak..koz selalu gak dgr mcm tue..
tp xpnh tgk..huhu

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template