Sunday, January 3

Bila budak kecil nak kenal sex!

Aku bukan apa.. Tadi aku tengah jalan-jalan dengan pakcik G, terjumpa la satu pic ni.. Giler la! Bagi kita yang dah besar ni, memang la akan cakap, "budak-budak diaorang tak tau apa pasal sex". Tapi kalau korang perhati la sekarang, budak kecil umur 9 tahun dah tahu dari mana anak datang.. Tak caya tanya adik aku.. Hahahaha! Aku masa umur 14 tahun baru aku tahu, tu pun sebab cikgu ajar.. huhu

Aku ada bukti yang budak2 zaman sekarang lebih "melampau dari biasa". Tengok la gambar2 ni.. Lebih jahat dari biasa.. nyahahaha!(ketawa ala devil)


Photobucket
(hah! anak sapa ni?? Taknak la salahkan budak tu je, pempuan tu pon satu, asal xpakai seluar dalam makcik? )





Photobucket
(Baiklah adik-adik, kalau kakak2 tengah tunduk macam tu, adik2 tengok la tempat lain, jgn tengok dada kakak ya adik? )


Photobucket
(budak ni ada potensi memiliki kekuatan yang luar biasa.. nyahaha!)


Photobucket
(adik nak susu mak ya? Haus kew? hahax)


Photobucket
(ha, contohi adik yang ni.... dia tengah belajar hitung orang tu.. )


Pengajarannya: Lu fikir la sendiri!

P/s: hari ni entry pendek ja sbb tengah blur.. Jap g nak g blogwalking lak.. =P

20 orang pengomen setia:

Zuewairy said...

ish2.. budak2 zaman skg;)

PiNkY bLuE said...

wah..HOT!

Dr House said...

Budak2 skang, mana le belajar ni ye. Tv la ni.

AzuanBudakPandai said...

uit!! advance giler haha

cybernetic88 said...

huh. lyn siut. haha. ske yg first. hahaha =P

Ariff Shah said...

hahahaha. normal la tu

x-po said...

ekekeh aku pun nk jd bdk2 blk la kalau cmni..ekekeh

meera^da cute..*_* said...

haha..skrg nih budak2 makin advance dr kiter

broSKL said...

bodoh tol dak2 skg ni...kecik2 dah pandai usha &^$& org haha

Budak Hostel said...

@ zuewairy:
ish ish ish.. huhu

@ pinky blue:
hahaha! apa yg hot tu? =P

@ Dr House:
pengaruh rakan sebaya kot ekekeke

@Azuan:
hahaha tu la pasal!

@ cybernetic:
hahaha! sbb yg 1st tu nampak ja~ =P

@ ariff:
mana der normal... smua budak sekolah rendah tu kot!

@ x-po:
ekekeke.. dah besor panjang mana leh jd budak lg..

@ meera:
memang, lebih advance dr biasa.. hahaha

@ bro SKL:
uik... budak sekarang mmg maju terlebih sikit ekeke

kai said...

bestnye jadi budak kecik tu..
hahahahhahaha....

ahleng ariKen said...

hahaha..dem...mne dpat gamba2 ni?best entri ni... i like..ahaks~

Aidi-Safuan said...

aiyork..xleh bla budak2 nih.comey jer.hoho

rama2ungu said...

ffuuhhh...giler siot budak22 zmn skan ni..mmng advance thp x bleh blaaah la..aduuyaiii

ezany said...

isk2.. hehe.. budak2 zaman skarang..

Budak Hostel said...

@ kai:
hahahaha! jadi budak kecik memang best kalo masuk part mcm ni kan?
ekekeke..

@ ahleng AriKen:
hahaha... pakcik G yang bagi ekekeke

@ Aidi-Safuan:
budak2 memang comel ekeke...

@ Rama2ungu:
Hahahaha! stuju!

@ Ezany:
hehehe.. advance terlampau kan?
P/s: bukan dulu nama ko Ezany-kun ke? or aku yg salah ingat =P

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

wahahah.
budak2 nak belajar dr sape ag lau x dari bapak & mak budak..
sendiri mau pikir la..
(:

Budak Hostel said...

@ cik:
betul3 (bunyi upin-ipin sikit)

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

budak2 ni....

Budak Hostel said...

@ pejuang kesenian exstreme:
tu la pasal.. budak2... ish2..

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template