Monday, January 4

Phone sex vs Webcam sex!

Siot ko ni budak hostel! Dah 2 entry ko cakap pasal SEX! *ehem ehem* (batuk sikit)

Korang pernah tak menghadaapi masalah ni? Orang minta ym atau number phone korang. Pastu bila dah bagi dia paksa korang buat "bunyi-bunyi" atau ayat korang supaya buat benda yang "pelik-pelik". Aku sebagai perempuan, aku tak nafikan yang aku pernah kena benda-benda macam ni. Dan ianya amatlah annoying buat aku yang selalu busy. Yelah, dah la seharian penat, pastu bila nak bersenang-senang, datang pulak orang yang mengganggu!


Photobucket
Hah, goyang~ goyang!



Pernah satu masa dulu, orang mintak number phone, dia cakap nak kenal-kenal.. Konon la.. Jadi aku pun bagi la phone number kat dia, niat da ok nak kenalan.. Beberapa minggu lepas tu dia tunjuk belang. Nak aku buat itu, buat ini.. Aku apa lagi, angin la dengan spesis ni... Da la kita elok2 nak kawan, diaorang buat hal pulak...

Webacam sex pulak lain... Mintak ym konon boleh chat dengan senang lagi.. Ending dia minta ditunjukkan cam. Ok la, da tunjuk cam kan, pastu nak over pulak, bukak baju la etc etc.. Aku pernah juga kena ngan spesis macam ni. Aku bukan la baik sangat pun, tapi kalo da melampau macam ni aku pun angin! Aku buat muka mcm ni kang baru tahu!


Photobucket
(comel ndak? aku tau aku comel nyahahaha!)


Aku pelik la.. apa yang best sngt pasal phone sex dengan webcam sex ni? Kalau nak buat sex sangat keluar la weh, cari perempuan then ko buat la sex sampai ko mati!

P/s: Angin giler aku ni... tak tau asal tiba2 rasa marah. huhuhu

10 orang pengomen setia:

ARC said...

oh nice la layout nih
tapi kan, ada kes terpencil mcmni:

pompuan mntk no fon aku
aku bg/kwn aku pass
die kongkong idup aku gle2..call xkira waktu..padahal bukan awek aku..kenal pon idak
maka suatu hari aku xtahan dgn call dia, aku ckp: Eh jom buat seks

maka sampai harini dia diam dan aku bahagia

Salah akukah?hahhaha
tu kisah lama

aku zaty said...

ha! kite pown slalu kene..
ish2.. bukn takat lelaki jer..
ppuan pown ade gak nak try..
eeuuhhh!! geli gile arh!T__T

Aidi-Safuan said...

hahaha....ade orang camne tah dapat no tepon aku.siap ajak kawen lagi. orang sabah.ingat nak terima,sekali lepas siasat da pregnant. cam siot

meera^da cute..*_* said...

arc..ko mmg sempoi arr...

aidi...cmane ko taw??

Dak Wan said...

Kinky + Fetishism = Separuh gila mental dah org tu. Hahahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

aku tak pernah kena lagi ;) hihi kalau ade yang invite bukan2 dan pelik2 ignore jee

rizputra7 said...

huhu...kecik2 dah pandai...hahaha

Budak Hostel said...

@ ARC
hahaha, dunia da terbalik kot..
P/s: thanks.. layout ni merah giler kot.. huhu

@Aku Zaty
Tu lesbo tu, jgn layan.. ekeke

@Aidi SAfuan
Pregnent? Giler siot!

@ Dak Wan:
100% mental problem tu, ekeke..

@ Si Lampu Neon
Hehehe.. nak rasa x pengalaman dia? nanti aku suruh org kacau ko lak.. ekeke...

@ Rizputra7:
kecik? sapo yg kociknyo? hehe

Blogger said...

Do you watch live sex cams? You will love BongaCams.

Blogger said...

WE ARE LOOKING FOR HOT CAM MODELS!
MAKE OVER $10,000 PER WEEK.
SIGN-UP AS A BONGA MODELS CAM MODEL TODAY!

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template