Saturday, January 23

Entry "malas" aku minggu ni =.=!

Tajuk entry aku *sigh*

Sebelum apa-apa thanks kepada semua yang membaca entry Must READ: THE TRUTH ABOUT SARAWAK. Serius aku tak sangka dapat komen sebegitu banyak dan aku tak sangka yang banyak orang akan view blog aku yang tak seberapa ni.
Dalam sejarah aku berblog selama hampir 2 tahun dan dengan pelbagai blog yang sudah aku miliki, aku betul2 tak sangka. Aku akan berusaha buat entry best untuk korang lagi ok? ^^!

Btw, Minggu ni memang membosankan! Takde apa nak dilakukan. Beberapa hari lepas je ada keluar sekejap dengan si dia. Lepas tengok cerita avatar terus balik rumah. Alangkah bosannya!

Kawan-kawan jarang ada masa nak hang-out bersama. Kalau ada confirm best! Sure pergi main bowling di parkson atau tengok wayang di ala-carte dan parkson.

Photobucket
Kita orang punya medan pelita a.k.a Ala-carte ^^!



Kadang-kadang kitaorang pergi the spring shopping! Haha! Jangan tak tahu, kawan-kawan aku ni kaki shopping (aku tak sebab aku memang jarang shopping). Harga kat sini berpatutan la, kira murah untuk budak-budak sarawak.

Photobucket
Macam2 ada =P


Boulevard lak kitaorang pergi kalau ada event.. Dulu ada la event, leh tengok orang jamming, macam-macam la, sekarang dah jarang pergi.. Keluar rumah pun jarang nak pergi macam mana kan?
Photobucket
My favorite! Yeah!


Tapi next weekend confirm la busy. Time to explore student world once again! Yeah! Masalah pun dah selesai dah sekarang, boleh da tinggalkan rumah dengan aman dan hati yang selesa. Oh twintech! I'm coming!
Photobucket
Photobucket
Picture masa charity service anjuran student council


Masa tengah bosan-bosan ni terdetik hati nak tengok gambar-gambar lama.. So sweet! Aku rindu kehidupan aku dulu-dulu, kawan-kawan lama aku.. huhuhu...
Photobucket
Photobucket

Lama da tak jamming.. Aku rindu kat korang wey! Huhuhu!


Apa aku merepek ni? Dah-dah! Stop! Photobucket

Kejap... Sapa nak join aku pergi mendaki gunung santubong? Sila klik sini!

P/s: saja je tayang gambar-gambar mall kat kuching supaya korang tau, kat sarawak pun ada mall tau!

P/s lagi: Sorry ah sebab tayang mall kat Kuching ja, sebab kat tempat lain aku belum jelajah lagi. Nanti bila aku dah jelajah aku tempek la picture kat blog ni.
*Picture: Credit to Pak cik google!

Peace no war !

Beberapa hari lepas aku dengar ada lagi yang buat masalah. Anaz pulak, cakap "Fcuk budak Sarawak". Ko asal? Tak puas hati? Mari la Sarawak aku sunatkan dikau! *Sorry bahasa terlebih sudah*
Photobucket
Fuck ko balik! Blah la!

8 orang pengomen setia:

touyakaruma said...

Aku secara peribadi puji cara kau ,

kau tak main terus maki-maki orang semenanjung yang HINA serawak .

Sebaliknya kau buktikan kepada kami orang semenanjung kelebihan negeri Sarawak .

Aku dah rasa cam Sarawak lagi maju dari Ipoh pulak . Aisyeh ...

Budak Hostel said...

@ touyakamara:
thanks...
kalau ada masa jemput la ke sarawak.
aku leh teman ko jalan2 ^^!

RaMa2UnGU said...

Hohoho...Aku heran la kenak la org kedak sik puas ati ngan sawak..
sik blja geo ka??ka fail geo ngan sejarah cdak ya..

patt nya iboh mok mnuduh melulu sikda polah usul periksa...memalukan jak..

papa pun, idup srawak owh...peace...

░♥si lampu neon♥░ said...

sabar je la

Budak Hostel said...

@ rama2ungu
btol... hidup srwk ^^!

@ si lampu neon.. kami mmg penyabar =P

Dak Wan said...

Dorang yang nutuk tu sengal, jeles sebab kat sini dok ghumah setinggan tanah haram la tu. Relax k?

chris said...

salut kau pok! ilek2 jak anok sarawak x maju.. mengkali org yg x pernah datang g sarawak mengkali.. anyway.. chow lok.

Budak Hostel said...

@ dakwan: yer.. kitaorang dah cool 8-)

@ chris: hehe makaseh!

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template