Sunday, February 28

Ku godek, ku bodek dan ku raba, tiba-tiba aku terjumpa satu benda yang aku tak pernah nampak..

Serius... aku seronok je meraba-raba dan explore seluruh pelusuk tempat yang dapat aku jelajah... Tiba-tiba aku terjumpa sesuatu yang tak pernah aku jumpa...

Ok la, just straight to the point. Hurm, actually aku tengah godek komputer adik aku ni hah... Saja je nak hilangkan bosan, nak tahu apa dia buat kat komputer dia ni, apa dia download, apa dia save... Sedang aku best semak satu-satu benda dalam folder dia, aku terjumpa satu benda yang.. uhhhh..

aku tak leh nak explain.. sungguh tak patut...

Photobucket

budak ni punya kerja... korang nak tau apa aku jumpa? just klik read more...



Amaran: Kalau anda pencinta seni, lelaki, ada lemah jantung, atau mudah nak sesak nafas, tolong jangan klik.. Sebab benda ni sangat amatlah dasyat..



Photobucket


Aku jumpa lukisan ni! Siot punya adik! umur dah 11 tahun lukis macam budak umur 3 tahun! Wahhhh! Aku show pic ni kat abah, bukan main lagi abah ketawa! Hahahaha!

P/s: weyh, jangan percaya gambar tu, tu bukan gambar aku!
P/s lagi: asal entry aku kali ni macam tak best ja... huhuhu... actually takder cerita nak cerita (apakah =.=). Nanti la aku cerita benda yang perlu dicerita dengan cerita yang macam cerita ^^"

4 orang pengomen setia:

ZE said...

ha, baru ade..td tak dpt..hehe
cantek gmbor lukisan my sis tuh..mcm yg sebenar..=P

touyakaruma said...

tadi nak komen tapi takleh , hahaha seram betul gambar tu

RaMa2UnGU said...

hahaha..pk gambar pa jak tadik..rupanya...ada bakat juak adik tak ya...
hehehehehe

christopher said...

wakakkakakaka..... comel nar juak.

 
C-MaH BamBam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template